Консултантски услуги

КОНСУЛТАЦИИ

Евро Консулт Петков има удоволствието да Ви предложи своите консултантски услуги при кандидатстване, изпълнение, управление и отчитане на проекти финансирани с европейски средства. Няма по-сигурен начин да получите безвъзмездно финансиране от това да се доверите на опитни професионалисти в европейското проектно консултиране. Нашите клиенти са физически лица, фирми, общини и нестопански организации.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

Екипът на Евро Консулт Петков ще работи само и единствено във Ваш интерес. Ние се стараем да постигнем най-доброто съотношение между време, цена и качество. Няма да бъдете изненадани от скрити такси и комисиони, а вместо това ще получите подкрепа от всеотдайни и работещи с желание и хъс консултанти. Доверете ни се да Ви помогнем да реализирате своите идеи чрез безвъзмездно финансиране от европейските фондове.

КОЛКО СТРУВА ПРОФЕСИОНАЛНОТО КОНСУЛТИРАНЕ?

Мащаба и сложността на всеки проект са различни. За да получите точна цена на консултантската услуга и за да не платите за ненужни за Вас услуги, моля изпратете ни Вашето запитване на officeconsultpetkov.com, Skype: evroconsultpetkov или се обадете на тел. 0894 61 62 36.

Консултации по европейски проекти и програми

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Колко струва професионалното консултиране?

  Мащаба и сложността на всеки проект са различни. За да получите точна цена на консултантската услуга и за да не платите за ненужни за Вас услуги, моля изпратете ни Вашето запитване на officeconsultpetkov.com, Skype: evroconsultpetkov или се обадете на тел. 0894 61 62 36.
 • Мога ли да получа помощ само за етап формиране на проектно предложение?

  Евро Консулт Петков Ви предлага консултантски услуги за всеки отделен етап от кандидатстване, управлението и отчитането на Вашия проект.
 • Защо ми е необходима консултанстка помощ при кандидатстване за безвъзмездно финансиране?

  Разработването на европейски проект изисква специфични познания, които може да получите чрез нашите онлайн курсове и семинари. В зависимост от сложността и мащаба на проекта, Вие може да се нуждаете и от постоянна професионална подкрепа през целия период на кандидатстване и управление на европейския проект.
 • Гарантиран ли е успеха на проекта ако използвам консултантски услуги?

  Лоялността ни към Вас нашите клиенти не ни позволява да Ви гарантираме 100% успех на Вашия проект. Успеха на един проект е резултат от много взаимносвързани фактори и НЯМА консултантска фирма, която да може да Ви гарантира 100% успех. Това, което Ви гарантираме е че ще увеличим Вашите шансове максимално много и че нашият екип от професионалисти ще бъде всеотдаен и ще отстоява Вашите интереси, защото те са наш приоритет.

ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦЕНИ

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.