Семинарът ще Ви запознае както с възможностите за кандидатстване, така и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, семинарът ще отговори на въпросите Ви Какво? Къде? и Как? през новия програмен период. Подготвен от утвърдени професионалисти с богат опит при изпълнението на европейски проекти и програми, еднодневният семинар ще Ви помогне да разберете как се кандидатства успешно за европейско финансиране. Ще Ви запознаем с конкретните стъпки и дейности при изготвяне и подаване на проектно предложение. Ще отговорим на основни въпроси като по коя програма можете да кандидатствате, какви средства можете да получите, на какво да обърнете специално внимание и какви грешки да не допускате.

Лектори

Даниела Анева – експерт в провеждането на обучения и семинари. Г-жа Анева притежава завиден опит в написването и изпълнението на европейски проекти.

Павел Петков – експерт в областта на изготвянето и изпълнението на европейски проекти. Завършва бакалавърска степен "Международен бизнес и управление" във Великобритания, след което е магистър "Европейски проекти". Понастоящем е управител на Евро Консулт Петков. Съчетавайки теория с практика, г-н Петков се доказва като експерт в консултирането на МСП и НПО. Основната си дейност съсредоточава върху възможностите за подкрепа на бизнеса, програмата Еразъм плюс и консултиране на първата неправителствена организация в сферата на туризма в България. Управлявайки конференции, обучения и семинари на тема европейски проекти, г-н Петков развива своите практически умения и помага за изграждането на положителния облик на европейските проекти в България.

Какво включва семинарът?

Презентации от утвърдени експерти, сертификат за участие, възможност за провеждане на дискусия с лектора, материали от семинара, запознаване с реални проекти и възможности за кандидатстване.

Дата и място на провеждане

10 Март 2016, гр. София

Цена: 169лв с ДДС! При записване до 01.03.2016 г. получавате 10% отстъпка от цената! При регистриране на повече от един участник получавате 15% отстъпка от цената!

Регистрация

За записване в семинара, моля отворете секция СЕМИНАР ЗА РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ