Уебинарът ще Ви запознае както с възможностите за кандидатстване, така и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, уебинарът ще отговори на въпросите Ви Какво? Къде? и Как? през новия програмен период.

Подготвен от утвърдени професионалисти с богат опит при изпълнението на европейски проекти и програми, еднодневният уебинар ще Ви помогне да разберете как се кандидатства успешно за европейско финансиране. Ще Ви запознаем с конкретните стъпки и дейности при изготвяне и подаване на проектно предложение. Ще отговорим на основни въпроси като по коя програма можете да кандидатствате, какви средства можете да получите, на какво да обърнете специално внимание и какви грешки да не допускате.

Лектор

Какво включва уебинарът?

Презентации от утвърден експерт, сертификат за участие, достъп до виртуална класна стая, възможност за провеждане на дискусия с лектора, материали от уебинара, запознаване с реални проекти и възможности за кандидатстване.

Дата и място на провеждане

19 Септември 2015, виртуална класна стая, Евро Консулт Петков

Регистрация

За записване в уебинара, моля последвайте линка: