Онлайн курсове

ОНЛАЙН КУРСОВЕ

Евро Консулт Петков има удоволствието да Ви предложи своите онлайн курсове.

Онлайн курсовете представляват набор от професионално направени видео лекции, които са подробно, но същевременно достъпно обяснени от професионалисти по разработването и управлението на европейски проекти за безвъзмездно финансиране.

Курсовете са предназначени за всеки, който желае да получи информация за възможностите и начините за европейско финансиране в България. За да бъде ползата от онлайн курса максимално голяма, моля прочетете подробното резюме и съдържание на всеки курс преди да направите своя избор.

При регистриране Вие получавате 30 дневен достъп до избрания от Вас курс на обучение. Онлайн курсът е достъпен през целия период и Вие имате неограничен достъп по всяко едно удобно за Вас време.

16
Онлайн курс за стартиране на собствен бизнес

Искате да започнете собствен бизнес, но не знаете от къде да започнете? Позволете на българина, организирал най-доброто състезание по предприемачество за студенти във Великобритания през 2013г. да ...

89
Онлайн курс разработване и управление на европейски проекти

Курсът ще отговори на всичките Ви въпроси свързани с европейското финансиране като същевременно ще Ви запознае с възможностите за БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ по различните Европейски програми за Българ...

25
Онлайн курс - младежки обмен по Еразъм +

Ако Вие сте младеж, програмата Еразъм плюс Ви дава възможността и безвъзмездната финансовата подкрепа да се срещнете и живеете напълно безплатно за срок до 21 дни с младежи от различни държави. Участн...

 • 1

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Мога ли да задавам въпроси?

  ДА! Имайки предвид обемността от информация свързана с разработването на проекти и голямото разнообразие от възможни въпроси, Вашите въпроси може да задавате онлайн. Екипът на Евро Консулт Петков ще Ви отговори еднозначно и изчерпателно във възможно най-кратки срокове.
 • За кого са предназначени онлайн курсовете?

  Курсовете са предназначени за всеки, който желае да получи информация за възможностите и начините за европейско финансиране в България. За да бъде ползата от онлайн курса максимално голяма, моля прочетете подробното резюме и съдържание на всеки курс преди да направите своя избор.
 • Какво представляват онлайн курсовете?

  Онлайн курса представлява набор от професионално направени лекции, които са подробно, но същевременно достъпно обяснени от професионалист по разработването и управлението на европейски проекти за безвъзмездно финансиране.
 • Нужен ли е специализиран хардуер/софтуер за участие в онлайн курса?

  Имате нужда единствено от компютър с интернет връзка и браузър за сърфиране в интернет пространството.
 • Нужни ли са Ви предишни познания по ръководене на проект, за да разберете курса?

  Онлайн курсовете са разработени по максимално достъпен начин и Вие не се нуждаете от предварителни знания, за да разберете тяхното съдържание.
 • Кога се провежда курса?

  Онлайн курсът е достъпен във всеки един удобен за Вас момент през тридесет дневния период.
 • Издаване на сертификат?

  В края на периода на онлайн курса Вие получавате сертификат за участие в закупения от Вас курс.
 • Безопасност при плащане онлайн?

  Евро Консулт Петков използва два метода на плащане.
  1. Плащането по банков път е напълно безопасен начин и Вие попълвате своите данни единствено в избраната от Вас банковата институция.
  2. Epay - Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации. От 2007г. ePay.bg притежава най-високия сертификат за сигурност от VISA и MasterCard.
 • Мога ли да разпространявам материали от онлайн курса?

  Материалите от онлайн курсовете са собственост на Евро Консулт Петков ЕООД и Вие имате достъп до тях единствено с информационна цел. Разпространението на материалите по какъвто и да е начин без писменото потвърждение от страна на Евро Консулт Петков е престъпление.

ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦЕНИ

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.