КУРС ЗА МЛАДЕЖКИ ОБМЕН ПО ЕРАЗЪМ ПЛЮС

КУРС ЗА МЛАДЕЖКИ ОБМЕН ПО ЕРАЗЪМ ПЛЮС

Ако Вие сте младеж, програмата Еразъм плюс Ви дава възможността и безвъзмездната финансовата подкрепа да се срещнете и живеете напълно безплатно за срок до 21 дни с младежи от различни държави. Участниците в младежки обмен изпълняват съвместно работна програма планирана и подготвена от тях преди началото на дейността за обмен. Дейностите за младежки обмен дават възможност на младежите да развиват своите компетентности, да се запознават с важни за обществото теми, да се запознават с нови култури, обичаи и начин на живот, най-вече посредством учене сред равнопоставени партньори. Процесът на учене в рамките на дейностите за младежки обмен се основава на методите на неформалното образование.

Евро Консулт Петков ви предлага онлайн курс съдържащ видео консултация и необходими документи, за да осъществите това незабравимо, но и изключително полезно за Вас преживяване. Не пропускайте тази изключително лесно осъществима и напълно безплатна за вас възможност.

Видео консултацията покрива основните знания, които са ви необходими, за да можете да кандидатствате успешно. Ще ви бъдат обяснени кои са допустимите кандидати, какъв е броя и профила на участниците, възможностите за продължителност на проекта, как, къде и кога да кандидатствате. В допълнение на това на ваше разположение ще бъдат приложените документи, които значително ще ви улеснят при кандидатстване.

Мога ли да задавам въпроси?

Имайки предвид обемността от информация свързана с програмата Еразъм + и голямото разнообразие от възможни въпроси, Вашите въпроси може да задавате онлайн. Екипът на Евро Консулт Петков ще Ви отговори еднозначно и изчерпателно във възможно най-кратки срокове.

Какво представляват онлайн курсовете?

Онлайн курсовете представляват набор от професионално направени видео лекции, които са подробно, но същевременно достъпно обяснени от професионалист в сферата на безвъзмездното европейско финансиране.

График на провеждане?

Онлайн курсът е достъпен във всеки един удобен за Вас момент през тридесет дневния период. Вие имате неограничен достъп по всяко едно удобно за Вас време.

За да имате цялостен достъп до курса, моля продължете напред като натиснете върху цената.

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EPAY

Клиентите на Евро Консулт Петков могат да заплатят за избраните от тях услуги бързо, лесно и сигурно чрез системата на Ипей. Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ, след което ще трябва да попълните контактна форма. При изпращане на контактната форма, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на Ипей, където ще трябва да заплатите избраната от Вас услуга. На посочения от Вас имейл ще получите код за достъп до избрания от вас онлайн курс или потвърждение за регистрация за избран от Вас семинар.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При желание да заплатите за избрана от Вас услуга по банков път, моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ. След като попълните и изпратите контактната форма остава само да направите банков превод на посочената банкова сметка. Моля като основание да посочите избраната от Вас услуга и нейната дата, ако тя е участие в семинар. На посочения от Вас имейл адрес ще получите код за достъп, ако сте избрали онлайн курс или потвърждение за участие, ако сте избрали семинар.

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.