КУРС ЗА РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ

КУРС ЗА РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ

Курсът ще отговори на всичките Ви въпроси свързани с европейското финансиране като същевременно ще Ви запознае с възможностите за БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ по различните Европейски програми за България за париода 2014-2020 г.

Както можете да видите от видеото, курсът покрива взаимовръзката между европейските програми и проекти. Особеностите при управлението на проект ще Ви бъдaт обяснени по достъпен начин, така че Вие да можете сами да управлявате своя проект в бъдеще. Курсът покрива всички етапи на разработване и управление на европейски проект. Особено внимание е обърнато на практическите дейности, което би ви улеснило в разработката и управлението на проекта.

Друга теми, които са застъпени като част от този курс ще ви изяснят тънкостите при изпълнение на проект и правилно формиране на екип. Последно, но не и по важност, курсът предлага лесно разбираема таблица с всички възможности за финансиране по европейските оперативни програми за периода 2014-2020година.

Мога ли да задавам въпроси?

Имайки предвид обемността от информация свързана с разработването на проекти и голямото разнообразие от възможни въпроси, Вашите въпроси може да задавате онлайн. Екипът на Евро Консулт Петков ще Ви отговори еднозначно и изчерпателно във възможно най-кратки срокове.

Какво представляват онлайн курсовете?

Онлайн курсовете представляват набор от професионално направени видео лекции, които са подробно, но същевременно достъпно обяснени от професионалист по разработването и управлението на европейски проекти за безвъзмездно финансиране.

Подходящ ли е курсът за мен?

Курсовете са предназначени за всеки, който желае да получи информация за възможностите и начините за европейско финансиране в България. За да бъде ползата от онлайн курса максимално голяма, моля прочетете подробното резюме и съдържание на всеки курс преди да направите своя избор.

Ще получа ли сертификат?

В края на периода на онлайн курса Вие получавате сертификат за участие в закупения от Вас курс.

График на провеждане?

Онлайн курсът е достъпен във всеки един удобен за Вас момент за период от 30 дни. Вие имате неограничен достъп по всяко едно удобно за Вас време.

За да имате цялостен достъп до курса, моля продължете напред като натиснете върху цената.

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EPAY

Клиентите на Евро Консулт Петков могат да заплатят за избраните от тях услуги бързо, лесно и сигурно чрез системата на Ипей. Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ, след което ще трябва да попълните контактна форма. При изпращане на контактната форма, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на Ипей, където ще трябва да заплатите избраната от Вас услуга. На посочения от Вас имейл ще получите код за достъп до избрания от вас онлайн курс или потвърждение за регистрация за избран от Вас семинар.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При желание да заплатите за избрана от Вас услуга по банков път, моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ. След като попълните и изпратите контактната форма остава само да направите банков превод на посочената банкова сметка. Моля като основание да посочите избраната от Вас услуга и нейната дата, ако тя е участие в семинар. На посочения от Вас имейл адрес ще получите код за достъп, ако сте избрали онлайн курс или потвърждение за участие, ако сте избрали семинар.

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.