КУРС ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС

КУРС ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС

Искате да започнете собствен бизнес, но не знаете от къде да започнете? Позволете на българина, организирал най-доброто състезание по предприемачество за студенти във Великобритания през 2013г. да Ви помогне. Ще Ви обясним максимално достъпно какви са предимствата и недостатъците на това да работите сами за себе си. Ще Ви помогнем да отсеете добрите от лошите идеи като същевременно с това ще Ви обясним на какво да обърнете внимание. Онлайн консултацията е разработена от българина доказал се многократно не само в България, но и в Европа като експерт по стартирането на собствен бизнес. Вие ще разберете не само как да планирате правилно, но също така как да разпишете своите идеи в бизнес план. Възможностите за европейско финансиране също са обяснени максимално разбираемо и подробно. Онлайн консултацията е изцяло практически насочена и като следствие от това обяснява стъпките за създаване на фирма в България. Обърнато е специално внимание на предимствата и недостатъците на различните видове дружества, от които вие трябва да изберете.

Мога ли да задавам въпроси?

Имайки предвид обемността от информация свързана със стартирането на собствен бизнес и голямото разнообразие от възможни въпроси, Вашите въпроси може да задавате онлайн. Г-н Петков ще Ви отговори еднозначно и изчерпателно във възможно най-кратки срокове.

Какво представлява онлайн курсът?

Онлайн курсът представляват двучасова видео лекция, която ще Ви помогне да стартирате собствения си бизнес.

Ще получа ли сертификат?

В края на периода на онлайн курса Вие получавате сертификат за участие в закупения от Вас курс.

График на провеждане?

Видео консултацията е достъпна във всеки един удобен за Вас момент през тридесет дневния период. Вие имате неограничен достъп по всяко едно удобно за Вас време.

За да имате цялостен достъп до курса, моля продължете напред като натиснете върху цената.

КУПЕТЕ СЕГА С 80% НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА за 16, а не 80 лв.

Съдържание на курса за стартиране на собствен бизнес
Съдържание на курса за стартиране на собствен бизнес

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EPAY

Клиентите на Евро Консулт Петков могат да заплатят за избраните от тях услуги бързо, лесно и сигурно чрез системата на Ипей. Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ, след което ще трябва да попълните контактна форма. При изпращане на контактната форма, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на Ипей, където ще трябва да заплатите избраната от Вас услуга. На посочения от Вас имейл ще получите код за достъп до избрания от вас онлайн курс или потвърждение за регистрация за избран от Вас семинар.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При желание да заплатите за избрана от Вас услуга по банков път, моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ. След като попълните и изпратите контактната форма остава само да направите банков превод на посочената банкова сметка. Моля като основание да посочите избраната от Вас услуга и нейната дата, ако тя е участие в семинар. На посочения от Вас имейл адрес ще получите код за достъп, ако сте избрали онлайн курс или потвърждение за участие, ако сте избрали семинар.

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.