Предстоящи семинари

ПРЕДСТОЯЩИ БИЗНЕС СЕМИНАРИ

Евро Консулт Петков има удоволствието да Ви предложи богато разнообразие от практически семинари посветени на европейска тематика. Екипът ни от професионалисти ще Ви помогне максимално бързо и лесно да се ориентирате как да изберете правилната програма и мярка при кандидатстване по Европейски програми 2014 - 2020.

Разработването и управлението на европроект не е било никога толкова лесно. Доверете ни се да Ви докажем това!

169
10
Февруари
2016
razrabotvane-i-upravlenie-na-evroproekti

Място на провеждане - гр. София, община София, 1000

Семинарът ще Ви запознае както с възможностите за кандидатстване, така и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, семинарът ще отговори на въпросите Ви Какво? Къде? и Как? през новия програмен период. П...

159
15
Октомври
2016
startirane-na-biznes

Място на провеждане - гр. Бургас, община Бургас, 8000

Искате да започнете собствен бизнес, но не знаете от къде да започнете? Позволете ни да Ви помогнем. Ние ще Ви обясним максимално достъпно какви са предимствата и недостатъците на това да работите сами за себе си. Ще Ви помогнем да отсеете добрите от лошите идеи като същевременно с това ще Ви обясним на какво да обърне...

179
22
Октомври
2016
seminar-evropeisko-finansirane

Място на провеждане - гр. София, община София, 1000

Семинарът ще Ви запознае с възможностите за кандидатстване и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, семинарът ще отговори на въпроса какво е възможно през новия програмен период. Подготвен от утвърдени професионал...

 • 1

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Какво представляват семинарите?

  Семинарите представляват еднодневни групови срещи с лектори и други професионалисти в разработването и управлението на европейски проекти. Нашият екип ще Ви помогне да формирате своята идея по възможно най-правилния начин, за да увеличите многократно своите шансове за получаване на европейски средства.
 • За кого са предназначени семинарите?

  Семинарите са предназначени за всеки, който желае да получи информация за възможностите и начините за европейско финансиране в България. За да бъде ползата от семинара максимално голяма, моля прочетете подробното резюме и съдържание на всеки семинар преди да направите своя избор.
 • Нужни ли са Ви предишни познания по ръководене на проект, за да разберете семинара?

  Семинарите са разработени по максимално достъпен начин и Вие не се нуждаете от предварителни знания, за да разберете тяхното съдържание.
 • Издаване на сертификат?

  В края на семинара Вие получавате сертификат за участие в закупения от Вас семинар.
 • Безопасност при плащане онлайн?

  Евро Консулт Петков използва два метода на плащане.
  1. Плащането по банков път е напълно безопасен начин и Вие попълвате своите данни единствено в избраната от Вас банковата институция.
  2. Epay - Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации. От 2007 г. ePay.bg притежава най-високия сертификат за сигурност от VISA и MasterCard.

ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦЕНИ

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.