СЕМИНАР ЗА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ 2014-2020

СЕМИНАР ЗА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ 2014-2020


Място на провеждане - гр. София, община София, 1000

Семинарът ще Ви запознае с възможностите за кандидатстване и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, семинарът ще отговори на въпроса какво е възможно през новия програмен период. Подготвен от утвърдени професионалисти с богат опит при изпълнението на европейски проекти и програми. Ще отговорим на основни въпроси като по коя програма можете да кандидатствате, какви средства можете да получите, на какво да обърнете специално внимание и какви грешки да не допускате.

Лектор

Павел Петков – експерт в областта на изготвянето и изпълнението на европейски проекти. Завършва бакалавърска степен "Международен бизнес и управление" във Великобритания, след което е магистър "Европейски проекти". Понастоящем е управител на Евро Консулт Петков. Съчетавайки теория с практика, г-н Петков се доказва като експерт в консултирането на МСП и НПО. Основната си дейност съсредоточава върху възможностите за подкрепа на бизнеса, програмата Еразъм плюс и консултиране на първата неправителствена организация в сферата на туризма в България. Управлявайки конференции, обучения и семинари на тема европейски проекти, г-н Петков развива своите практически умения и помага за изграждането на положителния облик на европейските проекти в България.

Какво включва семинарът?

Презентации от утвърден експерт, сертификат за участие, възможност за провеждане на дискусия с лектора, материали от семинара, запознаване с реални проекти и възможности за кандидатстване.

Дата и място на провеждане

22 Октомври 2016, гр. София, община София, 1000

Цена: 179 лв с ДДС

Регистрация

За записване в семинара, моля изберете един от двата метода за плащане, изброени в края на тази страница.

График на семинара - възможности за европейско финансиране - модул 1
График на семинара - възможности за европейско финансиране - модул 2
График на семинара - възможности за европейско финансиране - модул 1
График на семинара - възможности за европейско финансиране - модул 2

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EPAY

Клиентите на Евро Консулт Петков могат да заплатят за избраните от тях услуги бързо, лесно и сигурно чрез системата на Ипей. Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ, след което ще трябва да попълните контактна форма. При изпращане на контактната форма, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на Ипей, където ще трябва да заплатите избраната от Вас услуга. На посочения от Вас имейл ще получите код за достъп до избрания от вас онлайн курс или потвърждение за регистрация за избран от Вас семинар.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При желание да заплатите за избрана от Вас услуга по банков път, моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ. След като попълните и изпратите контактната форма остава само да направите банков превод на посочената банкова сметка. Моля като основание да посочите избраната от Вас услуга и нейната дата, ако тя е участие в семинар. На посочения от Вас имейл адрес ще получите код за достъп, ако сте избрали онлайн курс или потвърждение за участие, ако сте избрали семинар.

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.