СЕМИНАР ЗА ПРАКТИЧЕСКИ СТЪПКИ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС

СЕМИНАР ЗА ПРАКТИЧЕСКИ СТЪПКИ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС


Място на провеждане - гр. Бургас, община Бургас, 8000

Искате да започнете собствен бизнес, но не знаете от къде да започнете? Позволете ни да Ви помогнем. Ние ще Ви обясним максимално достъпно какви са предимствата и недостатъците на това да работите сами за себе си. Ще Ви помогнем да отсеете добрите от лошите идеи като същевременно с това ще Ви обясним на какво да обърнете внимание. Семинарът е разработена от българина доказал се многократно не само в България, но и в Европа като експерт по стартирането на собствен бизнес. Вие ще разберете не само как да планирате правилно, но също така как да разпишете своите идеи в бизнес план. Възможностите за европейско финансиране също са обяснени максимално разбираемо и подробно. Семинарът е изцяло практически насочена и като следствие от това обяснява стъпките за създаване на фирма в България. Обърнато е специално внимание на предимствата и недостатъците на различните видове дружества от които вие трябва да изберете.

Лектор

Павел Петков – роден в малък град в източна България, след което завършва Английска гимназия в Бургас. Има възможността да учи в едно от най-престижните бизнес училища във Великобритания. Там той е основател на общност за бъдещи лидери, участва в общност занимаваща се с търговия на стоковата борса в Лондон и други. Многократно изнася лекции пред представители на едни от най-големите и успешни фирми в света. Техния списък включва, но не се ограничава до Ролс Ройс, Майкрософт, БМВ, Маркс енд спенсър, Фолксваген Груп и други. Г-н Петков има честа да се докосне до азиатската култура и пазари след като е приет да учи в топ 3 университет по бизнес за Азия. След като многократно печели състезания по предприемачество, едва на 22 годишна възраст г-н Петков е съосновател на най-престижното състезание по предприемачество за студенти във великобритания. Наградите, които участниците получават вкючват инвестиции в идеи до 1млн лева, лична среща с Ричърд Брансън, основател и собственик на Върджин груп, едноседмична екскурзия със съмишленици в Лондон, бизнес менторство и други. По настоящем г-н Петков е собственик и управител на консултантската компания Евро Консулт Петков, чиято основна дейност е консултиране на правителствения, неправителствен и частен сектор при разработването и управлението на европейските програми и проекти в България.

Какво включва семинарът?

Презентации от утвърден експерт, възможност за провеждане на дискусия с лектора, материали от семинара.

Дата и място на провеждане

15 Октомври 2016, гр. Бургас, община Бургас, 8000

Цена: 159 лв с ДДС

Регистрация

За записване в семинара, моля изберете един от двата метода за плащане, изброени в края на тази страница.

График на семинара за стартиране на собствен бизнес
График на семинара за стартиране на собствен бизнес

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EPAY

Клиентите на Евро Консулт Петков могат да заплатят за избраните от тях услуги бързо, лесно и сигурно чрез системата на Ипей. Ипей АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ, след което ще трябва да попълните контактна форма. При изпращане на контактната форма, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на Ипей, където ще трябва да заплатите избраната от Вас услуга. На посочения от Вас имейл ще получите код за достъп до избрания от вас онлайн курс или потвърждение за регистрация за избран от Вас семинар.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При желание да заплатите за избрана от Вас услуга по банков път, моля натиснете бутона ПЛАЩАНЕ. След като попълните и изпратите контактната форма остава само да направите банков превод на посочената банкова сметка. Моля като основание да посочите избраната от Вас услуга и нейната дата, ако тя е участие в семинар. На посочения от Вас имейл адрес ще получите код за достъп, ако сте избрали онлайн курс или потвърждение за участие, ако сте избрали семинар.

Нашите Услуги

Услугите на Евро Консулт Петков са насочени към три основни дейности свързани с европейските проекти и финансиране.